Geef aan met welk e-mailadres je geregistreerd staat bij InterShift. Indien je bekend bent bij InterShift ontvang je van Corpio een e-mail.
Informatie over het activeren

Hoe werkt het activeren bij Corpio?

Wanneer u zich wilt activeren via InterShift HAP controleren wij aan de hand van het door u opgegeven e-mailadres of deze gebruiker bekend is in InterShift HAP. Indien dit het geval is ontvangt u van Corpio een e-mail met daarin de instructies voor het activeren. In deze e-mail staat een activatielink. Door op deze link te klikken komt u op de activatiepagina in Corpio. U kiest zelf een wachtwoord en slaat deze op. Vanaf dat moment heeft u een Corpio account en kunt u inloggen met uw e-mailadres en het gekozen wachtwoord.


Hoe werkt het activeren bij Corpio?

Wanneer u zich wilt activeren via InterShift Assist controleren wij aan de hand van het door u opgegeven e-mailadres of deze gebruiker bekend is in InterShift ASSIST. Indien dit het geval is ontvangt u van Corpio een e-mail met daarin de instructies voor het activeren. In deze e-mail staat een activatielink. Door op deze link te klikken komt u op de activatiepagina in Corpio. U kiest zelf een wachtwoord en slaat deze op. Vanaf dat moment heeft u een Corpio account en kunt u inloggen met uw e-mailadres en het gekozen wachtwoord.